2bmatched,
werving & selectie met een match
2bmatched geeft zuurstof aan jouw toekomst. Herontdek jezelf en laat je inspireren door ons expertise in het zoeken van de juiste match!
Search here:
 

Kandidaten aan het woord

Arno Business Controller

Nordin is een zeer bekwame dienstverlener, heeft een zeer groot eigen netwerk en komt zijn afspraken na. Daarbij houdt de dienstverlening niet op nadat de contracten getekend zijn. Kortom een zeer geschikte en capabele dienstverlener.

Nordin is een zeer bekwame dienstverlener

Peter Plant Manager

Nordin heeft mij geholpen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Door goed te analyseren wat mijn kunde en wat mijn wensen waren hebben we "dit project" succesvol kunnen uitvoeren. Nordin was zeer betrokken, wat hij liet blijken door het eerste gesprek bij te wonen maar ook door regelmatig contact te hebben om zo feeling te houden en eventueel adviezen te geven. Ik heb Nordin leren kennen als een professional die zeker ook het menselijk aspect van zijn kandidaten niet uit het oog verliest. Nordin onderscheidt zich daarin t.o.v. andere recruiters. Nordin bedankt!

Nordin heeft mij goed geholpen

Roger Internationaal Controller

Binnen het uitgebreide netwerk van 2bmatched was er de vraag ontstaan naar een Financial Controller. Na een uitvoerige briefing, heb ik een uitstekend kennismakingsgesprek kunnen voeren met de opdrachtgever. Na een positieve terugkoppeling door Nordin heeft een vervolggesprek plaatsgevonden waarin meer op de inhoud van de functie ingegaan werd. Uiteindelijk heeft dit geleid tot voor alle partijen constructieve afspraken. Binnenkort start ik in mijn nieuwe functie binnen het internationaal georiënteerd bedrijf in België.

Ik ben ik uitstekend geholpen

Willy Somers HR Officer

Door de samenwerking met Nordin heb ik hem leren kennen als recruiter aan de vraagzijde en als aanbieder van vacatures. Als inlener omschrijf ik hem als een professional in zijn vak, goede analyse en terugkoppeling. Ik kenmerk Nordin als kandidaat met een goed inlevingsvermogen en waarborgt een juiste voorbereiding op (sollicitatie)gesprekken. Nordin en 2bmatched staan voor goede bemiddeling tussen vraag en aanbod!

Thomas Regout International

Annelies Walta HR Manager Trespa International

Ik heb Nordin leren kennen als een professionele recruiter die zich snel kan inleven in de vacature maar ook in de cultuur en behoeften van de opdrachtgever. Op basis hiervan is hij in staat om snel een passende kandidaat te selecteren die niet alleen qua skills maar ook als persoon binnen een organisatie past. Daarnaast is hij voor mij als opdrachtgever onderscheidend in zijn professionele, persoonlijke en plezierige benadering.

Trespa International

Internal Control & Compliance Coordinator (Bedrijfsleven)

De bal ging aan het rollen toen een ex-collega, naar aanleiding van een vacature, mijn gegevens doorgaf aan Dhr. Nordin Bensalah. Het kennismakingsgesprek verliep zeer vlot en tegelijk functioneel. Naast de gebruikelijke inhoudelijke eisen, vertaalde Nordin de vacature in functie van de cultuur en verwachtingen van het bedrijf. Dat is bijzonder nuttig in de voorbereiding naar een sollicitatiegesprek.

De bal ging aan het rollen

Anja Project Manager / Specialist Burgerzaken (Gemeente)

Ik heb Nordin leren kennen als een betrokken, enthousiast, eerlijk en betrouwbaar persoon, die kennis heeft van zaken. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik kennis maakte met mijn huidige opdrachtgever.

Enthousiast, eerlijk en betrouwbaar

Seth Helpdesk medewerker (Gemeente)

Dankzij zijn directe manier van benaderen en zijn vriendelijke en open houding heeft hij mij mede dankzij een persoonlijk gesprek, waarbij ook gedacht werd aan mij, mijn houding en mijn manier hoe ik het sollicitatiegesprek in zou gaan, mij weten te plaatsen bij de Gemeente waar ik nu werkzaam ben als Helpdesk medewerker. 2bmatched bedankt!

Direct en vriendelijk

Nicole Architectuur en Renovatie

Volgend op LinkedIn zag ik per toeval een passend project bij 2bmatched voor mij als freelancer. Nordin heeft gezorgd voor een supersnelle match.

Een supersnelle match

Karl Salarisadministrateur (Bedrijfsleven)

Ik heb Nordin op een hele speciale manier leren kennen. Hij vertelde op een enthousiaste manier, dat er een baan als salarisadministrateur beschikbaar was. Door zijn gedreven en intensieve manier van aanpak, heb ik door zijn doen deze baan met beide handen aanvaard. Door zijn enthousiaste manier van werken, kan ik hem bij iedereen aanbevelen.

Ik kan hem bij iedereen aanbevelen!

Luc Adviseur P&C (Gemeente)

Ik heb Nordin leren kennen als een professionele recruiter die meedenkt met de opdrachtgever èn de kandidaat. Hij is een man van zijn woord. Hij onderneemt snelle actie tussen kandidaat en potentiële werkgever. Een echte aanrader!

Een echte aanrader

Marie Bestuurssecretaresse (Overheid & Zorg)

Ik heb Nordin benadert als recruiter, omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan. Nordin neemt zijn vak zeer serieus en is een betrouwbaar iemand. Nordin is iemand die met je meedenkt om je weer z.s.m. in het arbeidsproces te laten participeren.

Persoonlijke aandacht

Roger BIM coördinator / bouwkundig modelleur

Ik heb Nordin leren kennen als enthousiast en kundig persoon die snel actie onderneemt tussen kandidaat en potentiële werkgever. Nordin heeft mij perfect begeleid en op de juiste momenten met mij gecommuniceerd.

Nordin heeft mij perfect begeleid

Ruud Medewerker Administratie, Verzekeringen en Registratie (Gemeente)

Ik heb Nordin leren kennen als een gedreven, enthousiast en vooral eerlijk persoon. Door zijn supersnelle handelen heb ik nu een baan die bij mij past.

Supersnelle service

Roel Controller (Bedrijfsleven & Overheid)

Ik heb Nordin benadert als recruiter, omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan. Nordin neemt zijn vak zeer serieus en is een betrouwbaar iemand. Nordin is iemand die met je meedenkt om je weer z.s.m. in het arbeidsproces te laten participeren. Bedankt Nordin voor de prettige samenwerking!

Prettige samenwerking

Bart Manager Facilitair & Vastgoed

Nordin is een betrouwbare partner, haalt het beloofde resultaat en komt na wat hij belooft. Kan zich goed inleven in de kandidaat en de organisatie c.q. opdrachtgever Bezit het talent om dit alles in de menselijke maat te organiseren. Heeft een enorm netwerk op directie en strategische niveau. Is een prettige persoon om mee te werken is zakelijk en realistische in zijn aanpak!

Betrouwbare partner

Ilse Assistent Manager Facilitair Bedrijf (Zorg)

Nordin en ik waren al bekenden van elkaar (zakelijk netwerk) alvorens hij voor mij aan de slag ging om een nieuwe passende uitdaging voor mij te vinden. En met succes! Binnenkort ga ik starten en zowel opdrachtgever als ikzelf zijn absoluut tevreden en blij met onze keuze. Deze bemiddeling is een schot in de roos geweest. Ik heb Nordin leren kennen als zakelijk, maar zeer betrokken, open, transparant en eerlijk. Nordin heeft mij perfect begeleid en op de juiste momenten met mij gecommuniceerd.

Zakelijk netwerk

Jean Global Internal Audit manager (Bedrijfsleven)

Nordin is een doortastende recruiter die in staat is snel te schakelen en de juiste duurzame match te realiseren tussen opdrachtgever en kandidaat.

Doortastende recruiter