2bmatched,
werving & selectie met een match
2bmatched geeft zuurstof aan jouw toekomst. Herontdek jezelf en laat je inspireren door ons expertise in het zoeken van de juiste match!
Search here:
 

Werkwijze

De 6 stappen plan

Wij werken met een zes-stappen-plan, zodat we een vaste hoge kwaliteit in dienstverlening kunnen leveren.

Eerste screening

Aan de hand van het door u ingediende profiel doen wij een eerste screening en gaan na of er mogelijkheden binnen ons portfolio zijn. U kunt hier uw profiel naar ons sturen.

Telefonisch contact

Indien wij mogelijkheden zien, nemen wij contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zijn er geen concrete mogelijkheden, dan melden wij dat natuurlijk ook.

Functiegericht Interview

Dit gebeurt face-to-face. Wij willen u leren kennen als persoon. Dit kan alleen als je elkaar ontmoet. Hierdoor kan er diepgaand op uw profiel worden ingegaan en zo kunnen wij concreet de juiste match maken voor onze opdrachtgever.

Introductie

Indien uit het (functiegericht) interview blijkt dat beide partijen een duidelijke match zien, wordt u bij onze klant persoonlijk geïntroduceerd. waaraan wij een inleiding toevoegen met onze motivatie en bevindingen om u voor deze functie voor te dragen. Wij dragen u alleen voor met uw toestemming!

Sollicitatieronde

Wij verzorgen de afspraken gedurende het proces, zorgen voor een snelle en concrete terugkoppeling.

Arbeidscontract

Tot en met de ondertekening van het arbeidscontract begeleiden wij u door het gehele proces van werving en selectie.