2bmatched,
werving & selectie met een match
2bmatched geeft zuurstof aan jouw toekomst. Herontdek jezelf en laat je inspireren door ons expertise in het zoeken van de juiste match!
Search here:
 

Persoonlijke Profiel Analyses

De Persoonlijke Profiel Analyses (Thomas International) van 2bmatched BV, helpen uw organisatie bij het optimaliseren van de prestatieniveaus van bestaande teams én nieuwe medewerkers.

Onderbouwde HR beslissingen:

Onze assessmenttools ondersteunen u bij het nemen van weloverwogen beslissingen over het werven, ontwikkelen en managen van uw werknemers. U krijgt meer inzicht in uw medewerkers: Wat motiveert hen? Wat zijn de belangrijkste werksterkten? Wat zijn eventuele beperkende factoren? Waar ligt hun potentieel?

Bent u op zoek naar de juiste medewerker? Mismatch

Met enige regelmaat worden in bedrijven medewerkers aangenomen die de verwachtingen niet waar kunnen maken. De persoon beschikt over relevante werkervaring, heeft de juiste opleiding genoten, goede referenties en ook het gesprek verliep goed. Toch bleek de persoon in de praktijk niet te voldoen. Met als gevolg dat de desbetreffende medewerker is vertrokken zodat de procedure opnieuw moest worden gestart, met alle inspanningen en kosten van dien. Erger is het nog, als de persoon werkzaam zou blijven. Denk dan maar eens aan de gevolgen voor de productiviteit en het werkmoreel.

Betere prestaties

Personen die goed passen in de organisatie, voelen zich meer betrokken en zijn minder snel genegen om de organisatie te verlaten. Door te meten in welke mate een kandidaat past in de functie, wordt duidelijk of deze nieuwe werknemer, DE werknemer is waar u naar op zoek was.

Assessments

Met de Persoonlijke Profiel Analyse bent u beter in staat aan de voorkant  te bepalen of een kandidaat werkelijk past binnen uw organisatie. Onze instrumenten helpen u inzichtelijk te maken welke vereisten een belangrijke rol spelen in een functie. Zo kunt u beslissingen op het gebied van selectie van personeel beter onderbouwen.

De Persoonlijke Profiel Analyse,

ook wel disc test van Thomas International is hét toonaangevende online assessment instrument voor de werkgever/HR manager. De PPA is een schriftelijke en heldere rapportage betreffende het werkgedrag en de persoonlijkheid van een sollicitant of werknemer. Het is een krachtig instrument om op een snelle, betrouwbare en objectieve wijze het gedrag van iemand in de werksituatie in te schatten en de kernkwaliteiten van een persoon in kaart te brengen. De Persoonlijke Profiel Analyse is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van innovatie en ontwikkeling van assessments, is beschikbaar in meer dan 50 talen en wordt wereldwijd

De DISC profielfactoren staan voor:

Dominantie – geeft graag leiding, bepaalt graag de gang van zaken


Invloed – kan goed met mensen omgaan en communiceert als de beste


Stabiliteit – werkt graag samen en stelt zich dienstbaar op


Conformiteit – ze stellen logica als norm, gaan objectief te werk en zwichten niet voor emoties

 

Wenst u meer informatie?

Dan zijn wij te bereiken op het nummer 043-3623997 of laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.