2bmatched,
werving & selectie met een match
2bmatched geeft zuurstof aan jouw toekomst. Herontdek jezelf en laat je inspireren door ons expertise in het zoeken van de juiste match!
Search here:

Wie zijn wij?

2bmatched is een wervings- en selectiebureau. Met meer dan 15 jaar ervaring richten wij ons op het traceren, enthousiasmeren en selecteren van de juiste professionals.

Waarom we het doen

Ieder opdracht zien we als een uitdaging : onze kandidaten zijn gedreven door ambitie, tijdelijk, permanent of voor de duur van een project. Wij richten ons op posities binnen de profit en non profit sector. Of het nu gaat om uitvoerende functies, staffuncties of strategische functies. 2bmatched staat tot uw beschikking!

Hoe we het doen

Elke stap in het proces is belangrijk en bepaalt de kandidaat die we u voorstellen. De profielopname, de rekrutering & selectie, de kandidatenbegeleiding, de communicatie met klant en kandidaat, het zijn allemaal ingrediënten die de beste kwaliteit vragen en waar we belang aan hechten.

Wat we doen

Meer dan 15 jaar ervaring en kennis staan tot uw beschikking. Alles in dienst van u: ondernemend, professioneel, creatief, transparant, efficiënt en vooral betrokken. Prettig samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen en commitment.

Waarden

Wij richten ons op het traceren, enthousiasmeren en selecteren van de juiste professionals. Persoonlijkheden met net dat beetje extra. Opgeleide vakspecialisten die duurzame oplossingen bieden aan toonaangevende organisaties.

De 6 stappen plan

Wij werken met een zes-stappen-plan, zodat we een vaste hoge kwaliteit in dienstverlening kunnen leveren.
1

Eerste screening

Aan de hand van het door u ingediende profiel doen wij een eerste screening en gaan na of er mogelijkheden binnen ons portfolio zijn. U kunt hier uw profiel naar ons sturen.

2

Telefonisch contact

Indien wij mogelijkheden zien, nemen wij contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zijn er geen concrete mogelijkheden, dan melden wij dat natuurlijk ook.

3

Functiegericht Interview

Dit gebeurt face-to-face. Wij willen u leren kennen als persoon. Dit kan alleen als je elkaar ontmoet. Hierdoor kan er diepgaand op uw profiel worden ingegaan en zo kunnen wij concreet de juiste match maken voor onze opdrachtgever.

4

Introductie

Indien uit het (functiegericht) interview blijkt dat beide partijen een duidelijke match zien, wordt u bij onze klant persoonlijk geïntroduceerd. waaraan wij een inleiding toevoegen met onze motivatie en bevindingen om u voor deze functie voor te dragen. Wij dragen u alleen voor met uw toestemming!

5

Sollicitatieronde

Wij verzorgen de afspraken gedurende het proces, zorgen voor een snelle en concrete terugkoppeling.

6

Arbeidscontract

Tot en met de ondertekening van het arbeidscontract begeleiden wij u door het gehele proces van werving en selectie. Wenst u uw profiel achter te laten? Dan nemen wij contact met u op.

Referenties

Ik kan Nordin van harte aanbevelen!

Nordin is zeer betrokken en zorgt voor een goede begeleiding in het recruitment proces. Hij heeft mij goed op de hoogte gehouden gedurende het proces en is heel fijn in de omgang. Ik kan Nordin van harte aanbevelen!

Janine Business Coordinator Marketing

Nordin is een professional die de daad bij het woord voegt.

Nordin benaderde mij via LinkedIn voor een vacature. Nadat ik mijn interesse aan hem kenbaar had gemaakt, schakelde hij zo vlug dat ik binnen 5 dagen een nieuwe baan had! Ik heb Nordin leren kennen als een betrouwbaar, open en enthousiast mens. Bovendien toont hij interesse voor mij als mens en kijkt hij verder dan alleen het plaatsen van mensen bij een opdrachtgever. Dat geeft mij een heel goed gevoel. Daarnaast is Nordin een professional die de daad bij het woord voegt. Hij blijft in contact, zorgt dat je alle benodigde informatie krijgt en zorgt dat je met verhoogd zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek ingaat. Kortom: ik heb onze samenwerking als zeer plezierig ervaren en ik kan Nordin daarom ook van harte aanbevelen.

Marc Project Manager IT

Zoek je een nieuwe job, Nordin is top.

Nordin van 2bmatched kan ik iedereen die een nieuwe uitdaging zoekt van harte aanbevelen. Het contact was zeer prettig en professioneel. De bemiddeling tussen mij en de nieuwe werkgever verliep snel en soepel. Dus zoek je een nieuwe job, Nordin is top.

Elin Business Coordinator Marketing

Ik heb Nordin ervaren als een enthousiaste en inspirerende recruiter.

Ik heb Nordin ervaren als een enthousiaste en inspirerende recruiter. Door zijn energievolle wijze van vertellen weet hij op een juiste manier de mensen te enthousiasmeren. Hij heeft een zeer goede kennis van zijn opdrachtgevers, heeft oog voor details en aandacht voor de persoon achter de kandidaat. Dit stelt hem in staat om een juiste match te kunnen maken tussen “vraag en aanbod”. Zijn persoonlijke benadering en aanhoudend enthousiasme maakt hem als recruiter en als mens onderscheidend“.

Hanneke Interim Directie Secretaresse

Nordin heeft mensenkennis en luistert goed

Nordin is een warme persoon, die mij benaderd heeft voor een nieuwe functie. Hij heeft mensenkennis en luistert goed naar wat je zoekt in een nieuwe functie. Hij is zeer professioneel in zijn werk. Heeft humor en een zeer positieve instelling. Deze eigenschappen vind ik heel belangrijk en het schept vertrouwen. Dankjewel Nordin👌

Danielle Secretaresse

Pro-actief in de communicatie

Ik ben sinds december 2020 gedetacheerd via 2bmatched door tussenkomst van Nordin. Hij is pro-actief in de communicatie. Hij geeft goede tips en adviezen die je helpen bij het sollicitatiegesprek. Hij neemt ook vaker contact op om te vragen hoe het met je gaat. Zijn werkwijze is informeel en hij is goed benaderbaar. Hij denkt mee als er een vraag is. Ik vind het zeer prettig om via Nordin aan het werk zijn.

Peter Jurist vastgoed & grond exploitaties

Ik noem Nordin altijd mijn spelersmakelaar omdat zijn matches altijd 100% zijn.

Ik noem Nordin altijd mijn spelersmakelaar omdat zijn matches altijd 100% zijn. Zijn persoonlijke betrokkenheid en begeleiding in het (opdracht)proces geeft het vertrouwen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Nordin weet vraag en aanbod te matchen en dit komt de kwaliteit van de opdracht ten goede. En dit vertaalt zich voor mij in langdurige opdrachten bij o.a. gemeenten. Zijn adviezen en communicatie zijn voor mij waardevol en dit legt de basis voor een langdurige onderlinge werkrelatie. Het fijne aan Nordin is één telefoontje en het wordt geregeld. Afspraak is afspraak bij 2bmatched! Dankjewel 💪

Paul Adviseur Duurzaamheid

De perfecte match

Dankzij de goede bemiddeling van Nordin ben ik aangenomen voor een on(der)wijs interessante opdracht. Vanaf dag 1 dat wij elkaar spraken, hebben wij goed contact gehad en heeft Nordin mij begeleid naar een gesprek met de perfecte match als uitkomst. Heel erg bedankt voor jouw inzet Nordin.

Jennifer Onderwijs Logistiek Expert

Nordin Bensalah aanbevelen? Hoe doe je dat?

Ik kan alleen maar zeggen dat Nordin een ontzettend enthousiaste, ondersteunende, kundige en sympathieke persoonlijkheid is. Op zoek naar de nieuwe uitdaging in mijn leven, kwam ik met hem in contact. Ik kan alleen maar zeggen dat door hem ik heel fanatiek, enthousiast en gedreven was om de nieuwe baan van mijn leven te vinden. Dat dit uiteindelijk gelukt is bij Firma Vossenberg B.V, is mede door Nordins support en motivatie gelukt. Ik adviseer iedereen die op zoek is naar een enthousiaste steun tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan, om contact op te nemen met deze kanjer. Nordin, heel hartelijk bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Groetjes, Antoin

Antoin QESH Manager

Nordin is betrokken

Nordin is betrokken, accuraat en geeft op een passende wijze gevraagd en ongevraagd advies om te komen tot een gezamenlijk resultaat.

Ger Coördinator Vastgoed

Dankjewel Nordin!

Via LinkedIn krijg je de melding *Nordin wil jou een bericht sturen*, dan denk je al, "daar is weer zo'n recruiter". Maar nee, de keuze om te reageren was een van de beste keuzes die ik kon maken. Volgende dag een telefoontje en diezelfde dag nog aan de koffie. Alles werd duidelijk uitgelegd, en ik werd ook voorzien van tips & tricks. De dag na onze samenkomst stond het sollicitatiegesprek al op de planning, en binnen een week was ik aangenomen. Ongeloofelijk! Als voetballiefhebber noemde ik Nordin een zaakwaarnemer die voor mij door het vuur ging. Geen vraag is te gek en begeleiding waar nodig. Dankjewel Nordin!

Ruben Marketing Communication Officer

Nordin is een zeer bekwame dienstverlener

Nordin is een zeer bekwame dienstverlener, heeft een zeer groot eigen netwerk en komt zijn afspraken na. Daarbij houdt de dienstverlening niet op nadat de contracten getekend zijn. Kortom een zeer geschikte en capabele dienstverlener.

Arno Business Controller

Nordin heeft mij goed geholpen

Nordin heeft mij geholpen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Door goed te analyseren wat mijn kunde en wat mijn wensen waren hebben we "dit project" succesvol kunnen uitvoeren. Nordin was zeer betrokken, wat hij liet blijken door het eerste gesprek bij te wonen maar ook door regelmatig contact te hebben om zo feeling te houden en eventueel adviezen te geven. Ik heb Nordin leren kennen als een professional die zeker ook het menselijk aspect van zijn kandidaten niet uit het oog verliest. Nordin onderscheidt zich daarin t.o.v. andere recruiters. Nordin bedankt!

Peter Plant Manager

Ik ben ik uitstekend geholpen

Binnen het uitgebreide netwerk van 2bmatched was er de vraag ontstaan naar een Financial Controller. Na een uitvoerige briefing, heb ik een uitstekend kennismakingsgesprek kunnen voeren met de opdrachtgever. Na een positieve terugkoppeling door Nordin heeft een vervolggesprek plaatsgevonden waarin meer op de inhoud van de functie ingegaan werd. Uiteindelijk heeft dit geleid tot voor alle partijen constructieve afspraken. Binnenkort start ik in mijn nieuwe functie binnen het internationaal georiënteerd bedrijf in België.

Roger Internationaal Controller

Thomas Regout International

Door de samenwerking met Nordin heb ik hem leren kennen als recruiter aan de vraagzijde en als aanbieder van vacatures. Als inlener omschrijf ik hem als een professional in zijn vak, goede analyse en terugkoppeling. Ik kenmerk Nordin als kandidaat met een goed inlevingsvermogen en waarborgt een juiste voorbereiding op (sollicitatie)gesprekken. Nordin en 2bmatched staan voor goede bemiddeling tussen vraag en aanbod!

Willy Somers HR Officer

Trespa International

Ik heb Nordin leren kennen als een professionele recruiter die zich snel kan inleven in de vacature maar ook in de cultuur en behoeften van de opdrachtgever. Op basis hiervan is hij in staat om snel een passende kandidaat te selecteren die niet alleen qua skills maar ook als persoon binnen een organisatie past. Daarnaast is hij voor mij als opdrachtgever onderscheidend in zijn professionele, persoonlijke en plezierige benadering.

Annelies Walta HR Manager Trespa International

De bal ging aan het rollen

De bal ging aan het rollen toen een ex-collega, naar aanleiding van een vacature, mijn gegevens doorgaf aan Dhr. Nordin Bensalah. Het kennismakingsgesprek verliep zeer vlot en tegelijk functioneel. Naast de gebruikelijke inhoudelijke eisen, vertaalde Nordin de vacature in functie van de cultuur en verwachtingen van het bedrijf. Dat is bijzonder nuttig in de voorbereiding naar een sollicitatiegesprek.

Internal Control & Compliance Coordinator (Bedrijfsleven)

Enthousiast, eerlijk en betrouwbaar

Ik heb Nordin leren kennen als een betrokken, enthousiast, eerlijk en betrouwbaar persoon, die kennis heeft van zaken. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik kennis maakte met mijn huidige opdrachtgever.

Anja Project Manager / Specialist Burgerzaken (Gemeente)

Direct en vriendelijk

Dankzij zijn directe manier van benaderen en zijn vriendelijke en open houding heeft hij mij mede dankzij een persoonlijk gesprek, waarbij ook gedacht werd aan mij, mijn houding en mijn manier hoe ik het sollicitatiegesprek in zou gaan, mij weten te plaatsen bij de Gemeente waar ik nu werkzaam ben als Helpdesk medewerker. 2bmatched bedankt!

Seth Helpdesk medewerker (Gemeente)

Een supersnelle match

Volgend op LinkedIn zag ik per toeval een passend project bij 2bmatched voor mij als freelancer. Nordin heeft gezorgd voor een supersnelle match.

Nicole Architectuur en Renovatie

Ik kan hem bij iedereen aanbevelen!

Ik heb Nordin op een hele speciale manier leren kennen. Hij vertelde op een enthousiaste manier, dat er een baan als salarisadministrateur beschikbaar was. Door zijn gedreven en intensieve manier van aanpak, heb ik door zijn doen deze baan met beide handen aanvaard. Door zijn enthousiaste manier van werken, kan ik hem bij iedereen aanbevelen.

Karl Salarisadministrateur (Bedrijfsleven)

Een echte aanrader

Ik heb Nordin leren kennen als een professionele recruiter die meedenkt met de opdrachtgever èn de kandidaat. Hij is een man van zijn woord. Hij onderneemt snelle actie tussen kandidaat en potentiële werkgever. Een echte aanrader!

Luc Adviseur P&C (Gemeente)

Persoonlijke aandacht

Ik heb Nordin benadert als recruiter, omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan. Nordin neemt zijn vak zeer serieus en is een betrouwbaar iemand. Nordin is iemand die met je meedenkt om je weer z.s.m. in het arbeidsproces te laten participeren.

Marie Bestuurssecretaresse (Overheid & Zorg)

Nordin heeft mij perfect begeleid

Ik heb Nordin leren kennen als enthousiast en kundig persoon die snel actie onderneemt tussen kandidaat en potentiële werkgever. Nordin heeft mij perfect begeleid en op de juiste momenten met mij gecommuniceerd.

Roger BIM coördinator / bouwkundig modelleur

Supersnelle service

Ik heb Nordin leren kennen als een gedreven, enthousiast en vooral eerlijk persoon. Door zijn supersnelle handelen heb ik nu een baan die bij mij past.

Ruud Medewerker Administratie, Verzekeringen en Registratie (Gemeente)

Prettige samenwerking

Ik heb Nordin benadert als recruiter, omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan. Nordin neemt zijn vak zeer serieus en is een betrouwbaar iemand. Nordin is iemand die met je meedenkt om je weer z.s.m. in het arbeidsproces te laten participeren. Bedankt Nordin voor de prettige samenwerking!

Roel Controller (Bedrijfsleven & Overheid)

Betrouwbare partner

Nordin is een betrouwbare partner, haalt het beloofde resultaat en komt na wat hij belooft. Kan zich goed inleven in de kandidaat en de organisatie c.q. opdrachtgever Bezit het talent om dit alles in de menselijke maat te organiseren. Heeft een enorm netwerk op directie en strategische niveau. Is een prettige persoon om mee te werken is zakelijk en realistische in zijn aanpak!

Bart Manager Facilitair & Vastgoed

Zakelijk netwerk

Nordin en ik waren al bekenden van elkaar (zakelijk netwerk) alvorens hij voor mij aan de slag ging om een nieuwe passende uitdaging voor mij te vinden. En met succes! Binnenkort ga ik starten en zowel opdrachtgever als ikzelf zijn absoluut tevreden en blij met onze keuze. Deze bemiddeling is een schot in de roos geweest. Ik heb Nordin leren kennen als zakelijk, maar zeer betrokken, open, transparant en eerlijk. Nordin heeft mij perfect begeleid en op de juiste momenten met mij gecommuniceerd.

Ilse Assistent Manager Facilitair Bedrijf (Zorg)

Doortastende recruiter

Nordin is een doortastende recruiter die in staat is snel te schakelen en de juiste duurzame match te realiseren tussen opdrachtgever en kandidaat.

Jean Global Internal Audit manager (Bedrijfsleven)