2bmatched,
werving & selectie met een match
2bmatched geeft zuurstof aan jouw toekomst. Herontdek jezelf en laat je inspireren door ons expertise in het zoeken van de juiste match!
Search here:
 

Ik ben werkgever

Wat kan 2bmatched voor u doen?

Wij willen de meest professionele en efficiënte partner zijn op het gebied van headhunting. Wij brengen dit tot stand door het werken met geavanceerde recruitment zoeksystemen. vinden, boeien en (ver)binden, onze persoonlijke betrokkenheid en het strategisch inzetten van moderne technologieën, zoals e-recruitment en sociale media. Met ons uitgebreid netwerk kunnen wij snel en efficiënt schakelen. U kunt bij ons rekenen op een presentatie van gekwalificeerde kandidaten. Het flexibel inzetten van  kennis, kunde en talent, dit is wat 2bmatched doet. Op een professionele, transparante, integere en vooral betrokken manier vraag en aanbod bij elkaar brengen. 2bmatched vindt het belangrijk om relaties voor lange termijn te binden en te boeien. Advies is wat wij graag en kosteloos geven. Wij richten ons op posities binnen de profit en non profit sector. Of het nu gaat om uitvoerende functies, staffuncties, of strategische functies. 2bmatched staat tot uw beschikking! Wilt u meer weten, neem dan contact op met ons of stuur ons een mail.

Meer aandacht voor u en focus op datgeen waar wij goed in zijn, namelijk bemiddeling.

We hebben gekozen voor het volledig uitbesteden van onze back office. Daardoor zijn wij ‘in control’ en ondernemen wij efficiënt. Dit betekent meer aandacht voor u, voor ons meer rust in de organisatie en het geeft ons de gelegenheid te focussen op onze expertise: de zorg voor DE ideale match tussen werkgever en werknemer.

Wij hebben onze back office uitbesteed aan Personeel Specialisten B.V.. Personeel Specialisten B.V. verzorgt alle administratieve werkzaamheden die te maken hebben met het ter beschikking stellen van de medewerkers aan onze opdrachtgevers. Of het nu reguliere uitzendkrachten, gedetacheerden of ZZP’ers zijn, Personeel Specialisten kan alle vormen van deze werkrelaties verwerken, zodat wij ons kunnen richten op onze expertise: DE ideale match tussen werkgever en werknemer.

Wie zijn Personeel Specialisten?

Personeel Specialisten B.V. is een professionele en klantgerichte organisatie met jarenlange ervaring in back office services en complexe verloningsvraagstukken. Met een persoonlijke benadering steven zij altijd naar een passende oplossing.
Personeel Specialisten B.V. is een gecertificeerd payroll bedrijf. Wijzigingen in wet- en regelgeving volgen zij op de voet en implementeren zij direct in hun systemen.

Keurmerken

Personeel Specialisten B.V. is aangesloten bij de branchevereniging Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Het lidmaatschap van de NBBU en NEN-4400-1:2010 certificering tezamen, vormen een herkenbaar keurmerk dat de kwaliteit waarborgt en inlenersaansprakelijkheid tot een minimum beperkt.

Samenvattend garanderen onderstaande punten de betrouwbaarheid en dienstverlening.

Lidmaatschap NBBU: leden dienen zich te houden aan strikte gedragsregels

NEN-4400-1:2010 certificering

Halfjaarlijkse screening door onafhankelijk screeningsinstituut

G-rekening; een geblokkeerde rekening, waarvan uitsluitend betalingen aan de fiscus kunnen worden voldaan. Klanten kunnen een deel van de factuur op deze rekening storten.

Opname in SNA register.

Heeft u een vacature?

Wij hebben de juiste match.